Download our app

bjj kids

Haven BJJ Kids helpt je kind om zelfverzekerder, gedisciplineerder en fitter te worden. Voor kinderen en tieners tussen de 6 en 14 jaar. Boek nu een gratis proefweek.

wAAROM bjJ VOOR KINDEREN?

BULLY PROOF

Kinderen die BJJ trainen, leren hoe ze zichzelf moeten verdedigen. Wat nog belangrijker is, ze leren hoe ze gevechten kunnen vermijden. Met het extra zelfvertrouwen dat jiu jitsu hen geeft, worden ze een zeer moeilijk doelwit voor pesterijen.

MOTORIEK

Naast de jiu jitsu-technieken zitten onze kinderlessen vol met leuke spelletjes en oefeningen die de kinderen helpen hun conditie en motoriek te ontwikkelen.

SOCIALE VAARDIGHEDEN

Tijdens de lessen leren kinderen samenwerken en elkaar helpen in een leuke en veilige omgeving. Ze leren werken in teams en ontwikkelen sociale vaardigheden

PLEZIER

Naast alles wat je kinderen leren bij het trainen van Braziliaans Jiu Jitsu, is het ook gewoon heel leuk. Een geweldige manier om stoom af te blazen en te ontspannen zonder naar een scherm te kijken

BEGINNEN MET BJJ KIDS

We weten hoe impulsief sommige kinderen kunnen zijn. Daarom bieden we in plaats van alleen een gratis proefles een hele gratis proefweek aan. Ook is tijdens de eerste week een gi (jiu jitsu pak) niet nodig.

Je kunt nu een van onze lidmaatschapsopties kiezen. Wij bieden jaar- en maandcontracten aan, allemaal betaald per 4 weken. Er is ook de mogelijkheid om te betalen voor enkele lessen of voor 10 lessen.

Klik hier voor meer informatie.

Naarmate je kinderen langer BJJ trainen, zul je de voordelen echt gaan merken. Ze worden kalmer en krijgen meer discipline en zelfvertrouwen.

What do other parents say?

onze coaches

Alex Schors

COACH ALEX

Alex is een geduldige en ervaren kindercoach en heeft de leiding over ons kinderprogramma. Zijn lessen zijn leuk en uitdagend voor kinderen zonder enige ervaring, maar ook voor kinderen die al een sterke basiskennis hebben.

Marnix van Gent

COACH MARNIX

Marnix is een levenslange krijgskunstenaar en een van onze kindercoaches. Nadat hij Nederlands kampioen Wing Chun was geworden, wijdde hij zich aan Braziliaans Jiu Jitsu. Hij heeft een leuke en boeiende manier van lesgeven.

ABONNEMENTEN

Wij bieden een jaar- en maandcontract aan. Beiden worden elke vier weken afgeschreven. Bij het jaarlidmaatschap kun je na het eerste jaar maandelijks opzeggen. Het maandcontract is maandelijks opzegbaar.

Al onze lidmaatschappen bieden onbeperkt trainen, met kindertraining van maandag tot en met vrijdag. Er zijn geen registratiekosten en geen verborgen kosten.

Kids abonnementen

Kids losse lessen

lEER HOE JE PESTEN KUNT STOPPEN MET BJJ

In ons gratis e-book leer je de drie stappen om pesten te stoppen met Braziliaans Jiu Jitsu.

Klik hier om het boek te ontvangen!

Geverifieerd door MonsterInsights