Download our app

BJJ voor vrouwen

Bij Haven BJJ bieden we lessen BJJ voor vrouwen aan. We willen de voordelen van Braziliaans Jiu Jitsu naar zoveel mogelijk vrouwen brengen.
BJJ is een van de weinige vechtsporten waarvan bewezen is dat ze werken tegen grotere, sterkere aanvallers

Bij Haven BJJ vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van de voordelen die Brazilian Jiu Jitsu met zich meebrengt.

Daarom bieden wij BJJ voor Vrouwen aan.

Klik op onderstaande knop om een gratis Ladies Only BJJ proefles te boeken en ervaar het zelf!
Kies bij betaalmethode ‘Gratis Proefles’.

Voor je eerste les heb je alleen een t-shirt en sportbroek zonder ritsen en zakken nodig. 

WAAROM zouden VROUWEN BRAZILIAANS JIU JITSU TRAINEN?

ZELFVERTROUWEN

Het beoefenen van Braziliaans Jiu Jitsu is een van de beste manieren om je zelfvertrouwen te vergroten. Je leert hoe je jezelf op een realistische manier kunt verdedigen, ook tegen mensen die groter en sterker zijn dan jij

CONTROLE

Naarmate je nieuwe Braziliaanse Jiu Jitsu-technieken onder de knie krijgt, krijg je een gevoel van focus en controle dat zal helpen in alle aspecten van het leven. Je leert hoe je je tegenstanders kunt beheersen, maar wat nog belangrijker is, jezelf beheersen

COMMUNITY

Vechtsporten draaien om meer dan alleen knokken en techniek. Ze draaien om gemeenschap. We hebben een geweldige gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen, velen van hen zijn zowel op als naast de mat vrienden geworden.

CONDITIE

Jiu-jitsu is een van de beste manieren om in vorm te komen. Je wordt fitter, sterker en sneller. En je leert een vaardigheid die tegelijkertijd je leven kan redden. Daar kan geen loopband tegenop!

What do other women say?

oNTMOET DE COACHES

SARAH TUOHY

Sarah heeft de leiding over ons damesprogramma. In korte tijd heeft ze ons damesteam laten uitgroeien tot een van de sterkste van het land. Ze is een succesvolle atlete en instructeur en combineert haar passie voor jiu jitsu met een carrière als diëtist die verschillende topsporters helpt met hun dieet.

Kim Los

KIM LOS

Kim is een van onze Ladies Only instructeurs. Ze combineert haar fulltime baan met het trainen en coaches van fitness en jiu jitsu. Ze is een medaillewinnaar op de Europese kampioenschappen en een zeer geduldige coach.

Geverifieerd door MonsterInsights