E-book: bjj tegen pesten

Wist je dat één op de tien kinderen regelmatig gepest wordt? Dat betekent dat in elke klas ongeveer drie kinderen gepest worden.

In dit boek leren we je 
de drie stappen waardoor je pesten kunt stoppen met Braziliaans Jiu Jitsu

En het is tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Ontvang het e-book nu!

Laat je naam en e-mail adres achter en je ontvangt het boek direct in je inbox

De drie stappen tegen pesten

1. PRATEN

Leer hoe je het beste met een pestkop kunt praten om te zorgen dat het pesten stopt.

2. HULP HALEN

Leer hoe en waarom je zoveel mogelijk mensen in je omgeving moet vertellen over het pesten

3. JIU JITSU

Als dat allemaal niet werkt moet je jiu jitsu gaan gebruiken. Eerst verbale jiu jitsu, en als het echt moet, fysieke jiu jitsu.

over Daniel de Groot

Mijn naam is Daniel de Groot en toen ik op de basisschool en middelbare school zat, had ik het niet makkelijk. Ik was namelijk de kleinste van de klas en wist niet goed hoe ik mezelf kon verdedigen. Daardoor werd ik vaak gepest. Maar in plaats van de stappen uit dit boek te volgen, begon ik meer videogames te spelen

Toen ik 15 jaar oud was, ontdekte ik iets heel bijzonders: vechtsport! Eerst probeerde ik boksen, maar al snel ontdekte ik Braziliaans Jiu Jitsu (BJJ). En dat vond ik nog veel leuker. Bij BJJ leerde ik hoe ik sterker en rustiger kon worden. Ook werd ik veel zelfverzekerder.

Dankzij BJJ heb ik nu ook heel wat mooie prijzen gewonnen. Ik ben namelijk Nederlands, Europees en Braziliaans kampioen geworden. Het is echt bijzonder hoeveel BJJ voor me heeft gedaan. Ik voel me veel zekerder en sterker dan vroeger. Ik weet nu dat ik mezelf kan verdedigen, en het maakt niet uit hoe groot of sterk mijn tegenstander is.

Daniel de Groot

ontvang het e-book nu!

Laat je naam en e-mail adres achter en je ontvangt het boek direct in je inbox

Geverifieerd door MonsterInsights