Download our app

CheckMat BJJ

Gabriel Rollo Leo Vieira and Thiago Abreu

Als trotse affiliate van CheckMat BJJ, zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de ongelofelijke nalatenschap en prestaties van dit wereldberoemde BJJ-team. In dit artikel zullen we ingaan op wat CheckMat BJJ zo bijzonder maakt, evenals de verbinding van ons team bij Haven BJJ met deze nalatenschap.

 

DE ONGEËVENAARDE NALATENSCHAP VAN CHECKMAT BJJ

Opgericht in 2008 heeft CheckMat BJJ zichzelf gevestigd als een van de meest gerespecteerde en succesvolle BJJ-teams ter wereld. Bekend om hun toewijding aan familiewaarden, positiviteit en excellentie, is CheckMat BJJ een drijvende kracht geweest achter de wereldwijde groei van BJJ. Hun toewijding heeft geleid tot de oprichting van meer dan 200 scholen wereldwijd, waarmee ze een krachtig netwerk van BJJ-beoefenaars hebben gecreëerd.

 

KAMPIOENEN AAN HET ROER

Rico en Leo Vieira: Aan de kern van het succes van CheckMat BJJ staan de legendarische oprichters, Rico Vieira en Leo Vieira. Deze iconische figuren in de BJJ-wereld hebben niet alleen CheckMat uitgebouwd tot een topteam, maar ook een hele generatie BJJ-beoefenaars geïnspireerd. Hun kennis, expertise en winnaarsmentaliteit hebben het fundament gelegd voor het ongeëvenaarde succes van CheckMat. Ik (Daniel) heb met beide oprichters getraind en veel van hen geleerd.

 

haven bjj & TEAM CHECKMAT

Sinds 2015 heb ik de ongelofelijke kans gehad om naar Santos, Brazilië te reizen, waar ik mezelf onderdompelde in training bij The House FC onder begeleiding van gerenommeerde coaches Thiago Abreu en Gabriel Rollo. Deze ervaring heeft me geholpen mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, onschatbare inzichten op te doen en mijn begrip van de kunst van Brazilian Jiu Jitsu te verdiepen. Zowel Thiago als Gabriel zijn leden van het eerste uur bij  CheckMat. Beide komen nog regelmatig langs om seminars en trainingskampen te geven.

Ook coach Bart Dubbeldam heeft een sterke connectie met CheckMat. Hij heeft maanden getraind in Poznan bij de Poolse CheckMat school van Adam Wardzinski.

 

HET KAMPIOENSGEVOEL VAN CHECKMAT OMARMEN

Onze samenwerking met CheckMat BJJ betekent dat Haven BJJ Rotterdam diep geworteld is in een cultuur van excellentie en winnaarsmentaliteit. We geloven in het creëren van een trainingsomgeving waarin studenten worden aangemoedigd om ambitieuze doelen te stellen, hun grenzen te verleggen en een winnaarsmentaliteit te cultiveren. Bij Haven BJJ Rotterdam vind je de ondersteuning en hulpmiddelen die je nodig hebt om je BJJ-vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen.

 

CONCLUSIE

Haven BJJ Rotterdam verbindt zich trots met de opmerkelijke nalatenschap van CheckMat BJJ. We nodigen je uit om deel uit te maken van deze buitengewone reis waar grootsheid wordt gekoesterd en kampioenen worden geboren. Ervaar de dynamische wereld van CheckMat BJJ bij Haven BJJ Rotterdam, waar je een gemeenschap van toegewijde beoefenaars zult vinden die vastbesloten zijn om je BJJ-potentieel te ontketenen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights