E-book: How to win in jiu jitsu

Je traint al een tijdje en misschien heb je zelfs al een paar wedstrijden geprobeerd. Nu komt er een nieuwe competitie aan. Je hebt de hele maand hard getraind, het verjaardagsfeestje van je maat overgeslagen en alle video’s van John Danaher op Youtube bekeken. Maar wanneer je bij de competitie aankomt, word je verslagen door een gozer met een bierbuik in de eerste ronde.

Klinkt bekend? Dan is dit boek iets voor jou. 

In dit boek delen we de geheimen om BJJ en grappling wedstrijden te winnen. Want alleen maar hard trainen en naar techniekvideo’s kijken is tegenwoordig gewoon niet genoeg. Dit boek zal je de 5 pijlers van competitief succes leren.

Laat hieronder je naam en e-mail achter, en we sturen het e-book naar je inbox.

Beginnen met BJJ boek

Wat leer je in dit boek?

TRAINING

Eerst zullen we je de geheimen leren om het meeste uit je training te halen. Als je wilt winnen, is alleen maar naar de training komen niet genoeg!

ENVIRONMENT

We zullen je helpen bij het vinden van de juiste omgeving voor jou. Want je omgeving bepaalt jouw toekomst.

STRATEGY

Daarna zul je de 4 aspecten leren die je moet beheersen om een meester strateeg te worden. Als je de lessen van dit hoofdstuk toepast, kun je straks zelfs mensen verslaan die beter zijn dan jou.

MINDSET

Als dat nog niet genoeg is, hebben we een hoofdstuk toegevoegd over de mindset die je nodig hebt om wedstrijden te winnen. Deze mindset zal je helpen tot op het niveau van wereldkampioen. Het is belangrijk dat je je reis naar het beheersen van je mindset zo snel mogelijk begint, want dit zal een enorme factor zijn in jouw competitief succes (of falen).

NUTRITION

De vijfde pijler van succes is voeding. We hebben een van de toonaangevende voedingsdeskundigen binnen de vechtsport, sportdiëtiste Sarah Tuohy, gevraagd om dit hoofdstuk voor je te schrijven. Ze leert je hoe je op een veilige en effectieve manier je gewicht kunt halen, en ze zal je een waterdicht plan geven voor voeding op de wedstrijddag.

over Daniel de Groot

Mijn naam is Daniel de Groot en ik ben de headcoach bij Haven BJJ, en al meer dan tien jaar actief als BJJ- en Grappling-competitor.

Ik was nooit het meest atletische type. Maar doordat ik alle andere aspecten die nodig zijn voor succes in BJJ goed onder controle had, slaagde ik erin naam te maken in de sport. Ik was de eerste Nederlander ooit die het Braziliaanse kampioenschap won. Ik ben ook Europees kampioen en een medaillewinnaar bij de ADCC-trials.

De methoden die ik heb ontwikkeld werken niet alleen voor mij. Mijn studenten hebben de informatie die we delen in dit boek gebruikt om Europees kampioen te worden, medailles te winnen op het wereldkampioenschap en te vechten op de hoofdkaart van shows zoals Polaris en Grapplefest.

Dit boek zal je de methoden leren die ze hebben gebruikt om dat niveau van succes in de sport in een zeer korte tijd te bereiken.

Daniel de Groot

ontvang het e-book nu!

Laat je naam en e-mail adres achter en je ontvangt het boek direct in je inbox

Geverifieerd door MonsterInsights