Download our app

FAQ

veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen & antwoorden

Wij raden iedereen aan om langs te komen voor een gratis proefles waarbij je kennis kunt maken met de sportschool. Klik hier om een gratis proefles in te plannen.

Daarnaast bieden we een introductiecursus aan waarbij je binnen 2 weken de basis van jiu jitsu leert. Klik hier om je aan te melden voor de introductiecursus.

Absoluut. Het leren vallen, het oplossen van problemen onder stress en het extra zelfvertrouwen dat je krijgt met jiu jitsu zullen je helpen bij vrijwel elke andere sport.

Onze reguliere abonnementen beginnen bij 73 euro per vier weken. Ben je student of jonger dan 18 jaar, dan bieden we een korting van 10 euro per maand.

Ja, dat is duurder dan je lokale fitnessketen. Als je wat gewicht wilt verliezen of grotere biceps wilt krijgen, zijn dat een goede optie. Maar als je in een schone en vriendelijke omgeving wilt werken met gelijkgestemde mensen om jezelf mentaal en fysiek te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en vaardigheden te leren die letterlijk je leven en de levens van je dierbaren kunnen redden, dan is Haven BJJ misschien de betere keuze

Klik hier voor alle prijsinformatie

Nee, we bieden alleen onbeperkte abonnementen aan. We hebben ervoor gekozen om onze leden te stimuleren om zoveel mogelijk te trainen. Jiu jitsu is een complexe sport waarbij veel trainen het enige geheim is om beter te worden. Lukt dat niet, dan is er de mogelijkheid om per les te betalen of een 10-lessen kaart te nemen.

U kunt eenvoudig opzeggen door ons een e-mail te sturen. Onze maandabonnementen hebben een opzegtermijn van 1 maand en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij jaarabonnementen kun je na het eerste jaar maandelijks opzeggen.

Als je begint, is er geen druk op je om te sparren. We willen dat je eerst de belangrijkste concepten en standpunten van BJJ begrijpt voordat je ze in de praktijk toepast.

Wanneer jij en de coaches voelen dat je klaar bent om te sparren, voegen we geleidelijk sparringsrondes toe aan je trainingen

Onze missie is om een veilige omgeving te bieden aan iedereen die jiu jitsu wil leren.
Het maakt niet uit of je enige ervaring hebt met vechtsporten, veel van onze leden hadden geen vechtsportervaring toen ze begonnen.

Voor mensen zonder enige grappling-ervaring hebben we onze introductiecursus gemaakt.
Hier kun je meer lezen en je inschrijven voor de cursus.

De beste manier om fit te worden voor jiu jitsu is door jiu jitsu te trainen. We stemmen onze lessen af op jouw ervaringsniveau en jouw conditie. Op die manier bouwen we aan je conditie terwijl je Braziliaans jiu jitsu leert.

Daar kan geen hardlopen of gewichtheffen tegenop. Maak je geen zorgen over fit worden voordat je begint. Door te beginnen word je fit.

Ja, bij Haven BJJ hebben we een van de sterkste vrouwenteams van Nederland. Vrouwen kunnen in elke les meedoen en elke week bieden we een speciale les aan die alleen toegankelijk is voor vrouwen. Ons huidige rooster vind je hier.

Zeker. Onze atleten zijn actief op het hoogste niveau. Onze wedstrijdvechters draaien mee met de wereldtop en hebben enkele grote titels op hun naam staan (waaronder Europese en Braziliaanse kampioenen). Als team staan we regelmatig bovenaan de SmoothComp rankings als beste team van Nederland.

We raden iedereen aan om verschillende scholen te bezoeken om te kijken waar jij je het meest thuis voelt.

Wat wij bieden is een omgeving waar iedereen welkom is, waar hard wordt gewerkt ongeacht ervaring en conditie, en waar elke training gericht is op beter worden. Als dat niet klinkt alsof het iets voor jou is, zijn wij waarschijnlijk niet de juiste sportschool voor jou. Als dat zo is, willen we je graag hebben.

Doe mee met een gratis proefles om te zien of Haven BJJ iets voor jou is.

Nee, we hebben geen MMA-lessen op ons rooster. We bieden grappling-lessen van wereldklasse, en we hebben een paar pro-MMA-atleten die bij ons trainen om hun grappling-vaardigheden aan te scherpen. Onze focus ligt echter op grappling en BJJ. Als je een sterke grappling-basis voor MMA wilt bouwen of je MMA-training wilt aanvullen met grappling op hoog niveau, ben je van harte welkom om met ons mee te doen.

Contact Informatie

ADRES

Weena 1099, 3013 AL Rotterdam

EMAIL

info@havenbjjrotterdam.com

TELEFOON

+316 81653564

Geverifieerd door MonsterInsights