Download our app

over haven bjj Rotterdam

Ons doel bij Haven BJJ Rotterdam is om de voordelen van BJJ en Grappling (vertrouwen, controle, gemeenschap en conditionering) naar zoveel mogelijk mensen te brengen. Van kinderen tot volwassenen, van complete beginners tot doorgewinterde zwarte banden en van recreatieve beoefenaars tot professionele atleten. Wat je beginpunt ook is, we willen je helpen het beste uit jezelf te halen.

Dat doen we door de beste BJJ- en Grappling-lessen aan te bieden in een veilige, vriendelijke en schone omgeving. We zijn gevestigd in het centrum van Rotterdam, op 5 minuten lopen van station Rotterdam Centraal.

Waarom Haven?

Haven /ˈheɪv(ə)n/
zelfstandignaamwoord

1. Een plaats van veiligheid of toevluchtsoord.
2. Een inham die beschutting biedt aan schepen of boten; een haven of kleine haven.

Er zijn twee belangrijke redenen achter de naam.

Ten eerste verwijst haven naar de haven. De roots van ons team liggen in Santos, Brazilië. Zowel Santos als Rotterdam zijn grote havensteden. Beide steden hechten veel waarde aan hard werken. Met Haven BJJ willen we een eerbetoon brengen aan de roots van het team. Ook willen we het belang van hard werken benadrukken.

Ten tweede verwijst Haven naar een veilige plek. We willen een plek bieden waar iedereen jiu jitsu kan leren in een veilige omgeving, ongeacht je huidige conditie of ervaring.

WAAROM WE HAVEN BJJ ZIJN BEGONNEN
Wij geloven dat het trainen van Braziliaans jiu jitsu veel grote problemen kan helpen oplossen:  onveiligheidheidsgevoel, gebrek aan zelfvertrouwen, te weinig bewegen en eenzaamheid. Helaas behandelen veel sportscholen BJJ niet zo serieus als wij graag zouden zien. Je wordt in het diepe gegooid, coaches bereiden hun lessen niet voor en er is een grote kans op blessures. Daardoor haken veel mensen af, of erger nog, ze beginnen er niet eens aan.

Bij Haven BJJ bieden we de beste BJJ-lessen in een veilige, vriendelijke en schone omgeving. Trainen bij Haven BJJ maakt je zelfverzekerder, fitter, geeft je meer controle en maakt je onderdeel van een geweldige community.

houserules

Om een veilige, vriendelijke en schone omgeving te garanderen, volgen we tien huisregels. Als je bij Haven BJJ Rotterdam traint word van je verwacht dat je je aan deze regels houdt.

1. Respecteer elkaar
2. Geen schoeisel op de matten, altijd schoeisel van de matten
3. Geen sieraden tijdens de training
4. Wees op tijd
5. Vraag toestemming aan de instructeur voordat je de mat verlaat
6. Houd je nagels schoon en kort
7. Zorg voor persoonlijke hygiëne
8. Draag bij elke training een schone outfit
9. Geen coaching vanaf de zijkant
10. Doe je best.
Zo halen jij en je trainingspartners het maximale uit elke training

Contact informatie

ADRES

Weena 1099, 3013 AL Rotterdam

EMAIL

info@havenbjjrotterdam.com

TELEFOON

+316 816 53564

Geverifieerd door MonsterInsights