Download our app

Privelessen bjj

De snelste manier om goed te worden in BJJ. Tijdens een priveles helpt een van onze coaches je 1-op-1 om beter te worden.
Persoonlijke aandacht, lessen precies op jouw niveau. Oplossingen voor de problemen waar jij tegenaan loopt. 

Waarom Privelessen?

 • SNELLER LEREN
  De lessen zijn precies afgestemd op jouw niveau. Dat betekent dat de les uitdagend zal zijn, maar niet overweldigend. Dit zorgt voor de snelste verbetering.

 • MINDER FRUSTRATIE
  In tegenstelling tot veel groepslessen, word je niet in het diepe gegooid. Je zult een solide begrip van jiu jitsu ontwikkelen, te beginnen bij het begin. Je trainingspartner is er om je te helpen, niet om te laten zien dat ze je kunnen verslaan.

 • MEER PLEZIER 
  Werk aan de technieken die jij wilt leren. Dit kan een ingewikkelde backtake zijn, maar ook eindelijk een verdediging vinden tegen die vervelende submission waar je teamgenoten je steeds in vangen.

 • BETERE RESULTATEN
  Het doel is om je technieken te leren die werken. Onze studenten, van lichtgewicht tot zwaargewicht, hebben de technieken die ze tijdens onze privélessen hebben geleerd met succes gebruikt, zowel tijdens trainingen als om wedstrijden te winnen.

The 3 steps to fast improvement

STAP 1: VUL HET FORMULIER IN

Vul dit formulier in om je ervaring, doelen en de coach waarnee je wilt werken te delen. Als je niet weet welke coach het beste bij je past, laat dit dan leeg en ons team zal je koppelen aan iemand die het meest geschikt is voor je doelen en schema.

STAP 2: ONTMOET DE COACH

Ons klantenserviceteam zal je in contact brengen met een coach. De coach zal je eerste sessie plannen, het trainingsplan voor de komende sessie(s) delen en je de betalingslink voor je les(sen) sturen.

STAP 3: VERBETER

Je coach wacht op je in de sportschool. Tijdens je trainingsessie werk je aan de dingen waar je aan wilt werken en heb je alle tijd en ruimte om vragen te stellen.

onze coaches

Al onze coaches hebben hun eigen specialiteiten en expertise. 
De tarieven verschillen afhankelijk van de ervaring van de coach. 
Kies een coach die het beste bij jou doelen past. Twijfel je? Wij helpen je graag de juiste coach voor jou doelen te vinden. 

Brown & Black belt coaches

Daniel de Groot

Niet alleen een ervaren atleet, maar ook een van de meest succesvolle coaches in de Nederlandse geschiedenis. Honderden beginners zijn hun jiu-jitsu-reis begonnen met Daniel, en meer dan een paar hebben het wereldklasse niveau bereikt. Ontdek een game die voor jou werkt, leer baanbrekende details en ontdek de tactieken die je nodig hebt om te winnen.

Denis Savage

Coach Savage is een van de drijvende krachten achter Haven BJJ. Hij heeft ons fundamentenprogramma opgebouwd tot het grote succes dat het nu is en speelt een grote rol in het competitieve succes van onze elite atleten. Een meester in verdediging, mindset en onorthodoxe aanvallen.

Luuk Aaron van Nieuwamerongen

Luuk Aaron

Een van de top zwaargewichten in Europa. Europees kampioen, medaillewinnaar op de Wereldkampioenschappen, veteraan van Grapplefest. Luuk is niet alleen een geweldige atleet, maar ook een uitstekende leraar. Zijn game is gericht op submissions en hij is gevaarlijk vanuit alle posities. Vanuit de guard, bij het passeren en staand.

purple & Blue belt coaches

Alex Schors

Alex Schors

Alex is een zeer getalenteerde coach, aan het roer van onze lessen om 7:00 uur en de kinderlessen. Hij is geweldig in het vinden van een game die voor jou werkt en het met veel details te onderwijzen. Hij is een specialist in privélessen en vindt het geweldig om zijn studenten te zien verbeteren.

Juggy van Beek

Juggy is een bekende naam in de Nederlandse jiu-jitsu scene en een van onze meest toegewijde coaches en atleten. Hij geeft de maandagavond lessen en doet mee aan wedstrijden op hoog niveau. Zijn spel is gevaarlijk vanuit zowel de top als vanuit de guard, en hij is een expert in het ontsnappen uit slechte posities.

Hassan Hamsh

Hassan is de beste nogi-atleet van België en is buitengewoon toegewijd aan zijn sport. Hassan is een expert in takedowns en het passeren van de guard, dus als je die aspecten van je spel wilt verbeteren, zoek dan niet verder.

Sarah Tuohy

Sarah is verantwoordelijk voor ons Women's programma en is zowel een ervaren leraar als een doorgewinterde atleet. Als je wilt beginnen met jiu jitsu en/of wilt leren van een van de beste vrouwelijke coaches in Nederland, neem dan een privéles met Sarah.

meer informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op privélessen. Je kunt ze vinden door hier te klikken
Er zijn ook enkele extra zaken om rekening mee te houden bij privélessen:

EINDE VAN DE LES
Een les duurt 1 uur, vanaf de afgesproken tijd. Bijvoorbeeld: De les staat gepland om 9.00 uur te beginnen, de les duurt tot 10.00 uur.
Zelfs als je om 9:15 uur arriveert, eindigt de les om 10.00 uur. Zorg er dus voor dat je op tijd bent!

IEMAND MEENEMEN
Je kunt zonder extra kosten een trainingsmaatje meenemen naar de les. Jullie kunnen eventueel de kosten delen om zo voordeliger uit te zijn.

PLANNEN VAN LESSEN
Je gekozen coach zal contact met je opnemen om de lessen in te plannen.
We raden altijd aan om eerst contact met Haven BJJ op te nemen voor je de les credits koopt.
Zo kun je een tijd en datum afspreken met de coach die voor jullie allebei werkt. 
Als je geen goede datum en tijd kunt vinden voor jullie beide, helpen we je met het zoeken naar een coach die wel kan op de momenten die handig zijn voor jou.

LES VERZETTEN
Als je een les wilt verzetten: Communiceer minstens 24 uur voor de oorspronkelijk geplande les als je deze wilt verzetten. Als je dit niet doet, wordt de geannuleerde les beschouwd als een reguliere les en wordt deze niet terugbetaald. Als je een pakket kiest met één les per week, ontvang je elke vier weken je credits. Deze credits kunnen vrij worden gebruikt binnen die vier weken.

Bijvoorbeeld: 
Je kunt vier lessen in één week plannen, geen lessen in de volgende weken. Je credits moeten echter binnen die 4 weken worden gebruikt, anders vervallen ze.

Contact informatie

ADRES

Weena 1099, 3013 AL Rotterdam

EMAIL

info@havenbjjrotterdam.com

TELEFOON

+316 816 53564

Geverifieerd door MonsterInsights