Download our app

Rooster

Ons rooster biedt je alles kans om goed te worden in BJJ.

Met lessen van 7:00 tot 21:00 voor alle verschillende niveaus.

Op nationale feestdagen houden we Open Mat van 11.00 tot 13.00 uur.

onze lessen

BJJ

Braziliaans Jiu Jitsu wordt getraind met een speciaal jiu jitsu pak, een gi genaamd. De lessen zijn voor beginners en gevorderden.

GRAPPLING

Grappling is vergelijkbaar met Braziliaans Jiu Jitsu, maar in plaats van de gi train je met een korte broek en een rashguard of nauwsluitend T-shirt. Voor beginners & gevorderden.

BJJ & GRAPPLING FUNDAMENTALS

BJJ Basics en Grappling Fundamentals zijn speciaal voor beginnende BJJ en grappling beoefenaars. We richten ons op de fundamentele concepten en technieken.

Onze kinderlessen zijn momenteel beschikbaar voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. Klik hier voor mee info.

TEENS

De teens training is voor iedereen tussen de 9 en 16 jaar oud. De perfect manier om Braziliaane Jiu Jitsu te leren met leeftijdsgenoten. 

FREE DRILLING

Tijdens ‘Free Drilling’ kun je de mat gebruiken om technieken te oefenen die je hebt bestudeerrd. Neem je eigen trainingspartner, timer en technieken mee! .

Onze Ladies BJJ en Grappling lessen zijn alleen voor vrouwen en worden altijd gegeven door een vrouw. Klik hier voor meer info.

COMPETITION CLASS

Les voor iedereen die geinteresseerd is in wedstrijden. Staande technieken, veel vrij sparren. De perfecte voorbereiding op wedstrijden. Ten minste 6 maanden ervaring is aan te raden.

PRO TRAINING

Deze training is alleen op uitnodiging. De focus van de les ligt op zelfstandig leren, wedstrijdstrategie en hard sparren. Klinkt dat als iets voor jou? Overleg dan even met je coach.

OPEN MAT

Open mat is beschikbaar voor elk CheckMat lid. Op de open mat kun je technieken oefenen en/of sparren.

We bieden introductiecursussen voor kleine groepen aan voor iedereen die wil beginnen met BJJ en grappling. Klik hier voor mee info.

Geverifieerd door MonsterInsights