Download our app

Meet the team

Onze coaches hebben jarenlange leservaring in binnen- en buitenland. Hun doel is om hun kennis met je te delen, zodat jij de beste jiu jitsu-beoefenaar kunt worden die je kunt zijn. Elk van de coaches heeft zijn of haar eigen specialiteiten, maar ze volgen allemaal ons bewezen curriculum.

Wil je meer weten over privélessen met de coaches, stuur ons dan gerust een e-mail of vraag naar de mogelijkheden bij de balie.

Daniel de Groot

DANIEL DE GROOT

Daniel de Groot is de hoofdtrainer bij Haven BJJ. Hij is een BJJ black belt met veel wedstrijd- en coachingervaring. Daniel is de eerste Nederlander ooit die de Braziliaanse kampioenschappen wist te winnen. Daarnaast is hij Europees kampioen en behaalde hij medailles op de prestigieuze ADCC Trials. Zijn studenten hebben enkele van de grootste wedstrijden in Europa gewonnen

DENIS SAVAGE

Denis Savage (zo heet hij echt!) is een begenadigd leraar en coach bij Haven BJJ. Hij staat erom bekend altijd 100% te geven. Niet alleen als hij les geeft, maar ook als hij coacht bij wedstrijden, traint, jiu jitsu studeert of zijn vrienden en teamgenoten helpt. Als hij geen jiu jitsu les geeft of traint, is hij leraar op een middelbare school.

JUGGY VAN BEEK

Juggy leeft voor jiu jitsu. Dagelijks reist hij uit Ede om te trainen bij Haven BJJ, en niet zonder resultaat. Hij heeft al vele gouden medailles gewonnen en weet als coach de belangrijkste details op een simpele manier uit te leggen. En altijd met een lach!

SARAH TUOHY

Sarah heeft de leiding over het damesprogramma. Ze is een gedreven atleet en coach. Ze combineert haar passie voor jiu jitsu met een carrière in voeding, waarbij ze verschillende topsporters helpt met hun dieet. Ze creëerde ook een van de sterkste trainingsgroepen voor vrouwen in Nederland.

Luuk Aaron van Nieuwamerongen

LUUK AARON

'Big' Luuk is een van de meest deskundige instructeurs die je zult ontmoeten. Hij is geobsedeerd door jiu jitsu en het op de meest efficiënte manier leren en onderwijzen. Luuk is Europees kampioen en een veteraan van veel super fight organisaties.

Alex Schors

ALEX SCHORS

Alex is een van onze meest gedreven atleten. Daarnaast staat hij aan het hoofd van ons kids programma. Hij is een geduldige en ervaren leraar die het beste uit iedereen wil halen.

Marnix van Gent

MARNIX VAN GENT

Marnix is een levenslange krijgskunstenaar en een van onze kinds coaches. Hij is Nederlands kampioen Wing Chun maar is nu volledig gefocust op Braziliaans Jiu Jitsu.

KEVIN DE WAARD

Meester Kevin is een van de favoriete coaches van de kids. Hij balanceert plezier en discipline op een geweldige manier. Kevin is een actieve wedstrijdvechter en als hij niet op de mat is, is hij vader en werkt hij in de zorg.

ASHLEY DE BAAS

’Smashley’ is een gedreven coach en competitor. Ze verzorgd samen met Sarah de vrouwenlessen en heeft een mooie, complete jiu jitsu stijl. Ze helpt je graag om jiu jitsu beter te begrijpen en heeft een diepe kennis van de sport.

VARO DE HAAN

Onze balie medewerker uit Bali. Varo is een ervaren costumer service verlener en een actieve jiu jitsu beoefenaar. Voor vragen over abonnementen, kleding en trainingsbenodigdheden ben je bij hem aan het juiste adres.

DEAN FITZPATRICK

Dean is een van onze opkomende talenten. Als bijbaan werkt hij achter de balie waar hij je graag helpt met al je vragen.

SIDDY BAGHOLA

Geverifieerd door MonsterInsights